Tuoreimmat kirjoitukset

Ota yhteyttä

    Alustava arvio

    Askarruttaako asuntosi arvo? Tarjoamme etänä maksutonta konsultaatiota, jonka avulla saat ammattilaisen hinta-arvion asunnostasi ilman arviokäyntiä. Jätä yhteystietosi ja käydään yhdessä puhelimitse läpi asunnon hintaan vaikuttavat tekijät. Saat arvion, joka perustuu tilastoihin, markkinaan sekä välittäjän kokemukseen ja ammattitaitoon.

    Pyrimme palaamaan asiaan jo saman päivän aikana.

    Tarkempi arvio kotona

    Veloituksettomassa tarkemmassa analyysissä käydään läpi kotisi perustiedot ja lisäksi muut hintaan vaikuttavat tekijät kuten alue, ympäristö ja palvelut. Keräämme asunnostasi tarvittavat tiedot, teemme myynti- ja markkinointisuunnitelman ja käynnin päätteeksi hinnoittelemme asuntosi.

    Jätä yhteystietosi ja palaamme pian asiaan.

    Patrik Sariola
    Kiinteistönvälittäjä, LKV
    044 222 3442

    patrik.sariola@locallkv.fi

    Local LKV syntyi kahden ystävyksen intohimosta antaa parasta mahdollista palvelua koteja etsiville ja myyville kiinteään hintaan. Meillä on palava tahto antaa ammattitaitoista apua asuntoasioissa nöyrällä palveluasenteella sekä halu toimia läpinäkyvästi ja tehokkaasti asiakkaan kumppanina. Käytämme vain korkealaatuisia kuvia ja myyntimateriaaleja sekä alan parhaimpia sisällöntuottajia. Olemme sinun asiallasi heti ensimmäisestä kontaktista aina toimeksiannon loppuun. Ja sen jälkeenkin.

    Yli 50 asuntokauppaa vuonna 2021. Kiitos luottamuksesta. LOCAL LKV on Suomen Kiinteistönvälityskeskusliiton (KVKL) jäsen ja toimimme lisäksi yhteistyövälittäjänä DIXU.fi:n kanssa.