Minkä arvoinen kotini on?

Usein asunto on täynnä loistavia yksityiskohtia ja upeita tarinoita. Meillä on kyky tuoda ne esiin oikealla tavalla. Upea asunto hyvin hoidetussa taloyhtiössä on erinomainen sijoitus. Arvostamme läpinäkyvyyttä, ja käymme kanssasi läpi samalla alueella toteutuneita kauppoja. Analysoimme yhdessä hintoja ja laadimme suunnitelman, jota lähdemme toteuttamaan. Sinä saat asunnostasi parhaan hinnan ja me löydämme uudet onnelliset asukkaat.

Miten kotiani markkinoidaan?

Suunnittelemme yhdessä korkealaatuiset myyntimateriaalit. Teemme yhteistyötä sisällöntuottajien kanssa, jotka saavat asuntosi parhaat puolet esiin. Ammattilaisella on luovaa, teknistä ja analyyttistä osaamista, joiden avulla kohteelle saadaan tehokasta näkyvyyttä. Joskus myös pienellä pintaremontilla voidaan saada ihmeitä aikaan, ja siinäkin tapauksessa järjestämme ammattilaiset paikalle. 

Kuinka nopeasti asunto myydään?

On asuntoja, joihin meillä on jo valmis ostaja. Samaan aikaan on asuntoja, joita myydään esimerkiksi 30 päivää. Emme halua antaa tyhjiä lupauksia. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus myynnistä ja tiedämme, kuinka saadaan asunnot kaupaksi! Kaikki tarvittava ammattitaito ja työkalut ovat valmiina raivaamaan polkua kohti seuraavaa asuntokauppaa. 

Mitä minun tulee tehdä?

Kaikki asunnon myyntiin liittyvät asiakirjat hoidetaan meidän toimestamme. Me esittelemme, markkinoimme ja hoidamme yhteydenotot. Sinun tarvitsee vain kaupantekopäivänä saapua pankkiin ja tehdä kaupat!

Kuinka paljon maksan tästä?

Läpinäkyvä kiinteä välityspalkkiomme muodostuu asunnon huonelukumäärästä.

Kirjallinen arviolausunto asunto-osakehuoneistosta on 350 € ja vakuusarvio esimerkiksi pankkia tai perukirjaa varten 250 €. Lisäksi kaikista arviokirjoista perimme mahdolliset asiakirjakulut.

Vuokravälityspalkkiomme on 1,24 kertaa kuukauden vuokra (1 kk + alv).