Ammattimaista ja asiantuntevaa
kiinteistönvälitystä yli 150 kaupan kokemuksella

Aina läpinäkyvällä, kiinteällä palkkiolla.

Meillä on kustannustehokas ja moderni toimintatapa, joka mahdollistaa huomattavasti alhaisemmat hinnat perinteisiin palkkioihin verrattuna. 

Hinnasto

Huonemäärä

Välityspalkkio

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Tätä suuremmat

3970 €

4590 €

5490 €

5970 €

Meillä on erottuva kilpailuetu, koska hyödynnämme alan parhaita markkinointikanavia ja sisällöntuottajia. Tämän jälkeen etsimme oikeat ostajat yksityis- ja yleisesittelyiden avulla.

Kokonaiskustannukset on tehokkaasti jaettu meidän ja kumppaneidemme välillä, jolloin lopputuloksena on läpinäkyvä edullinen hinnasto. Laaja verkostomme mahdollistaa laadukkaat valokuvat, virtuaalistailauksen/- esittelyn ja tehokkaan markkinoinnin.

Miksi valita meidät?

Local LKV huolehtii puolestasi kaikista kodin myyntiin liittyvistä asioista aina kiinteällä välityspalkkiolla.

Hinta-arvio

Oikea hinnoittelu on onnistuneen asuntokaupan tärkeimpiä elementtejä. Huolehdimme, että saamme parhaan mahdollisen hinnan kodistasi.

Markkinointi ja esittely

Meillä on erottuva kilpailuetu, koska hyödynnämme alan parhaita markkinointikanavia ja sisällöntuottajia. Tämän jälkeen etsimme oikeat ostajat yksityis- ja yleisesittelyiden avulla.

Kaupanteko

Kauppojen solmiminen avustuksellamme ostajan kanssa esimerkiksi pankissa tai digitaalisia kanavia hyödyntäen.

Vertaa välityspalkkioita

0 +
Myytyä asuntoa

Varaa ilmainen arviokäynti, nähdään kotona!

aiemmin Myydyt Kohteet

Henkilökuntamme

Processed with VSCO with b1 preset

Patrik Sariola

Perustaja, Kiinteistönvälittäjä LKV
LOCAL LKV:n toinen perustaja Patrik Sariola on pääkaupunkiseudulla vaikuttava kiinteistönvälittäjä, yrittäjä ja asuntofanaatikko, joka omaa laajan kokemuksen sekä vahvan osaamisen myynnistä, myynnin esimiestehtävistä sekä markkinoinnista.

”Tärkein tehtäväni välittäjänä on mahdollistaa sinulle paras mahdollinen myyntihinta. Lisäksi tunnen alan lait ja säännökset tarkasti, jotta voin tarjota turvallisen asuntokaupan molemmin puolin”.

ehsan

Ehsan Salarvand

Perustaja

LOCAL LKV:n toinen perustaja Ehsan Salarvand on pääkaupunkiseudulla vaikuttava yrittäjä ja asuntofanaatikko 15 vuoden myyntikokemuksella.

IMG-3183

Verneri Seppänen

Osakas, Kiinteistönvälittäjä LKV
LOCAL LKV:n osakas Verneri Seppänen on intohimoinen ja vahva yritys- ja kuluttajamyynnin ammattilainen, jolla on usean vuoden kokemus myös pankkialalta.

‘’Tavoitteenani on luoda pitkiä asiakassuhteita erinomaisella asiakaspalvelulla, asiantuntevalla myyntiotteella ja oikealla hinnoittelulla’’